Loading...
Η εταιρεία2018-07-31T12:01:56+00:00

διάδιma® σημαίνει διαδικτυακό marketing

Θα μας ακούσετε να υποστηρίζουμε συχνά ότι δεν είναι καθόλου εύκολο. Απαιτεί αφοσίωση και προσήλωση. Απαιτεί πείρα σε διάφορα και διαφορετικά αντικείμενα και στην αγορά του internet, οι Σειρήνες είναι πολλές. “Ειδικοί” κάθε λογής υπάρχουν άφθονοι και δυστυχώς αυτοί είναι που έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη βλάβη στο χώρο του ελληνικού διαδικτυακού επιχειρείν, καθώς αποδίδουμε την ευθύνη για την αποτυχία στο μέσο και όχι στους “ειδικούς”. Έτσι, μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια, συμπεραίνουμε ότι δεν αποδίδει το AdWords, δεν αποδίδει το e-mail marketing, δεν αποδίδουν τα social media.

Φυσικά η αλήθεια είναι ότι το διαδικτυακό marketing αποδίδει και μάλιστα αποδίδει και σε σχετικά μικρές επενδύσεις. Προϋπόθεση είναι οι σχετικές ενέργειες να ενορχηστρωθούν από επαγγελματίες με τεχνογνωσία. Από επαγγελματίες για τους οποίους το διαδικτυακό marketing είναι καθημερινή πρακτική με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Γι’ αυτό δημιουργήθηκε η εταιρεία διάδιma®!

Θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας στο online marketing.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Οι πελάτες μας αυξάνουν διαρκώς τις πωλήσεις τους, μέσω του internet. Κάντε τώρα τη σωστή επιλογή συνεργάτη.

360° Online Marketing

Θα σας υποδείξουμε τα προβλήματα του website σας, θα κάνουμε συστηματικά πειράματα σε αυτό για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων του και θα σας καθοδηγούμε σε ό,τι αφορά τη στρατηγική σας στα social media και το e-mail marketing. Μας αφορά οτιδήποτε αυξάνει τις πωλήσεις σας μέσω του internet.

ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Εταιρείες του χώρου συνήθως σας δεσμεύουν με συμβόλαια για συγκεκριμένο ελάχιστο χρόνο συνεργασίας (συνήθως εξάμηνο). Η άποψή μας στην εταιρεία διάδιma®, είναι ότι η μόνη δέσμευση πρέπει να αφορά εμάς: Για να συνεργάζεστε μαζί μας και την επόμενη ημέρα, πρέπει να σας ικανοποιούν οι πωλήσεις της προηγούμενης!

Το πιστοποιεί η Google

Πολιτική μας στη διάδιma®, είναι όλοι οι εργαζόμενοι απαραιτήτως να πιστοποιούνται από τη Google κάθε χρόνο, περνώντας με επιτυχία όλες τις σχετικές εξετάσεις. Ταυτόχρονα, και η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από τη Google για το AdWords, μέσω ενός διαρκούς ελέγχου της ποιότητας της δουλειάς μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Google AdWords

Η εταιρεία διάδιma® διαχειρίζεται πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ διαφημιστικού budget πελατών μας. Οι επιλογές μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απόσταγμα πείρας και γνώσης ανθρώπων που ζουν καθημερινά με το AdWords.

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα

Είναι πολύ σημαντικό! Σας υπόσχονται μείωση του κόστους, αύξηση του CTR, και ένα σωρό άλλα, απίθανα κάποιες φορές, πράγματα. Η προσέγγισή μας είναι διαφορετική. Στο 1ο βήμα ορίζουμε με ακρίβεια τους στόχους της εταιρείας σας και μετά σχεδιάζουμε το πώς ακριβώς θα τους πετύχουμε μέσω του online marketing.

ΣΥΝΕΧΗΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ

Ξεκινώντας κάθε νέα προσπάθεια στο online marketing, θα πρέπει να καθοριστούν οι στόχοι σας, να βελτιωθεί το website σας για να μπορεί να τους πετύχει και να εξασφαλίσουμε με καθημερινή, συστηματική παρακολούθηση, ότι οι διαφημίσεις σας πετυχαίνουν το στόχο τους και δεν σπαταλάτε ούτε ένα ευρώ.
0
Καμπάνιες AdWords
0
Ώρες εργασίας
0
Ιστοσελίδες

Γνωρίστε τους ειδικούς μας.

Γιάννης Δεβελέκος
Γιάννης ΔεβελέκοςAdWords Account Manager
Οι φίλοι μου λένε συνέχεια να σταματήσω να επαναλαμβάνω ότι έφτιαξα το πρώτο website το 1999, πριν ακόμη και από την ίδρυση της Google. Δεν με έχουν πείσει ακόμη. Ασχολούμαι με το ποδήλατο, τη μαγειρική, τη γυμναστική, τα παιδιά μου, τις ταινίες και τελευταία με έχει συνεπάρει η ψυχοθεραπεία. Θα μπορούσα να σας φανώ χρήσιμος για θέματα σχετικά με το τεχνικό κομμάτι της ιστοσελίδας σας, καθώς και τη σωστή της προώθηση στο internet.
Google Adwords 96%
Google Analytics 98%
Usability Analysis 94%
Κάλλη Τσέκερη
Κάλλη ΤσέκερηWeb Designer
Δουλεύοντας με τον Γιάννη και τον Δημήτρη (και με όλους τους συνεργάτες εδώ φυσικά) έχω μάθει πάρα πολλά! Ισορροπούμε και προκαλούμε ο ένας τον άλλο δημιουργώντας μια εκπληκτική ομάδα!!! Είμαι πολύ υπερήφανη για όσα έχουμε καταφέρει παρέα! 😀
Εκτός από το να σχεδιάζω ιστοσελίδες, λατρεύω την ζωγραφική, την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, τις χειροποίητες κατασκευές και την οργάνωση εκδηλώσεων.
Σκοπεύω κάποια μέρα, σύντομα, να συνδυάσω αυτές μου τις αγάπες σε ένα project… το δικό μου blog!
HTML/CSS 90%
Wordpress 95%
Magento 89%

Επαγγελματική διαχείριση της προβολής σας στο internet.

Προωθούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω του internet, εστιάζοντας σε δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Δημιουργία Website

Η πείρα 15 ετών συνδυάζεται με την τεχνογνωσία των πιο σύγχρονων εργαλείων σχεδιασμού και δημιουργίας ιστοσελίδων.

Σας ξέρει η Google;

Το 86% των click στη σελίδα της Google γίνεται στα 5 πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Θα φροντίσουμε να βρεθείτε εκεί.

Social Media

Χρησιμοποιείστε το facebook, το Google+ και το Linkedin για να προβάλλετε την επιχείρησή σας σε όλους τους πιθανούς πελάτες σας.

Ξοδεύετε περισσότερα από 1500€ το μήνα σε online διαφήμιση;

Ζητήστε μας τώρα δωρεάν αξιολόγηση της στρατηγικής σας, από πιστοποιημένους επαγγελματίες.

Μάθετε εντελώς δωρεάν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των επιλογών που έχετε κάνει μέχρι σήμερα.

Ενημερωθείτε χωρίς καμία δέσμευση για το τι θα βελτιώναμε και πόσο θα κόστιζε.

Καλεστε μας σημερα!